انتخاب مقاله برتراستاد گروه مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر
خبرها  تاريخ: 4 دی 1389   بازديدها: 2 161

مقاله مهندس اختری در اولین همایش منطقه ای مهندسی برق دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد از بین 250 مقاله برگزیده به عنوان مقاله برتر شناخته شد.

قبل از این نیز مقاله دیگری از آقای اختری در سومین کنفرانس ملی مهندسي مکانیک که در خمینی شهر برگزار شده بود از بین بیش از 300 مقاله به عنوان مقاله برتر شناخته شده بود.

در این مراسم که با حضور رئیس برق منطقه ای استان، رئیس مخابرات استان، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی یزد و دکتر فتوحی رئیس دانشکده برق دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد،مهندس اختری لوح خود را دریافت نمود. در این همایش مقاله ای به نام دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر از سوی آقای اختری بصورت سخنرانی ارائه گردید.

عنوان مقاله: مدلسازی و کنترل فازی سیستم های غیرخطی توسط مدل فازی تاکاگی- سوگینو

ضمناً تاکنون 24 مقاله از ایشان ارائه شده که سهم علمی پژوهشی در دست چاپ 2 مقاله، بین المللی 3 مقاله، ملی 9 مقاله، منطقه ای 10 مقاله می باشد.