پیام تسلیت جناب اقای دکتر پرویز احدی به مناسبت ارتحال حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی » دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر
خبرها  تاريخ: 27 دی 1395   بازديدها: 284

پیام تسلیت

انا لله و انا الیه راجعون

« مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا »( سوره احزاب – آیه 23 )

ضایعه ارتحال حضرت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی (قدس الله نفسه الزكيه) رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، بنيانگذار و رئيس هيأت موسس و هيأت امناي دانشگاه آزاد اسلامي، یار دیرین انقلاب، امام راحل و رهبر معظم انقلاب و خدمتگزار صدیق که عمری را در راه اسلام و انقلاب خدمت نمود، قلب آحاد ملت شریف ایران و دوستداران نظام را غرق در اندوه و ماتم کرد. فقدان این عالم برجسته و مبارز خستگی ناپذیر، که در تاریخ سیاسی و اجتماعی ایران کم نظیر بود، برای آن‌ها که از نزدیک تأثیر او را در تمامی فراز و نشیب‌های انقلاب و نظام دیده و درک کرده‌اند، بسیار سخت و جانکاه است.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر رحلت جانگداز آن عالم بزرگ را به محضر رهبر معظم انقلاب، خانواده و بازماندگان معزز ایشان، ملت شریف ایران و جامعه دانشگاهی تسلیت گفته و از خداوند منان برای آن مرد تاریخ‌ساز،‌ علو درجات الهی را مسألت می‌نماید.

بی شک نام و خاطره رشادت ها و رادمردی های آن مرد بزرگ بر ذهن و یاد مردم ایران ماندگار خواهد بود.

روحش با اولیاء الهی محشور باد.

دکتر پرویز احدی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر