حضور گسترده دانشگاهیان واحد عجب شير در راه پیمایی روز جهانی قدس » دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر
حضور گسترده دانشگاهیان واحد عجب شير در راه پیمایی روز جهانی قدس
خبرها  تاريخ: 13 تیر 1395   بازديدها: 685

روز قدس

روز قدس6

روز قدس1

روز قدس2

روز قدس3

روز قدس4

روز قدس5

همزمان با آخرین جمعه ماه مبارک رمضان دانشگاهیان واحد عجب شير یکدل و یک صدا با ایران اسلامی و دوشادوش امت مسلمان و روزه دار شهرستان عجب شیر در راهپیمایی عظیم روز جهانی قدس شرکت کرده و یک بار دیگر جنایات صهیونیست ها در غزه و سایر نقاط فلسطین اشغالی را محکوم کردند. به گزارش خبرگزاری آنا: ریاست، هیأت رئیسه،کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر همراه با مردم شريف شهرستان عجب شیر و همزمان با تمام مردم ايران اسلامی و مسلمانان جهان از ساعت 11صبح 11تیر ماه با سردادن شعارهاي ضدصهیونیستی و ضداستكباري دوشادوش هم به راهپيمايي پرداختند. راه پیمایان روزه دار در مسیرهای از پیش اعلام شده ضمن اعلام انزجار از حمایت های استكبار جهانی از اعمال جنایتكارانه رژیم جعلی اسرائیل بر علیه مردم بی دفاع غزه و فلسطین، آمادگی خود را برای ریشه كنی این رژیم اعلام كردند. و در اخر پرچم اسرائیل و امریکا را به اتش کشیدند. لازم به ذکر است این راه پیمایی رأس ساعت 11 از بلوار شهدا و از مقابل سپاه ناحیه عجب شیر آغاز و تا میدان نماز و مصلای نماز جمعه این شهرستان ادامه یافت.