تقدیر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از دانش آموخته 86 ساله دانشگاه آزاد اسلامی » دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر
تقدیر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از دانش آموخته 86 ساله دانشگاه آزاد اسلامی
خبرها  تاريخ: 3 تیر 1395   بازديدها: 431

دکتر میرزاده

دکتر میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از مسن‌ترین فارغ التحصیل کشور که در مقطع کارشناسی ارشد رشته تحقیقات آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر دانش آموخته و با موفقیت از پایان نامه خود دفاع کرده است، تقدیر و قدردانی کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر میرزاده با اهدای لوح و سفر زیارتی مشهد مقدس به این دانش آموخته و خانواده او از تلاش های وی برای کسب علم و دانش تقدیر و برای او آرزوی موفقیت کرد.

میرقنبر حیدری شیشوان، 86 ساله روز هشتم خرداد امسال از پایان نامه کارشناسی ارشد خود با عنوان "تربیت دینی از منظر قرآن" با موفقیت در دانشگاه آزاد اسلامی عجب شیر دفاع کرد.