مسن ترین دانشجوی کشور در مقطع کارشناسی ارشد فارغ التحصیل شد » دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر
مسن ترین دانشجوی کشور در مقطع کارشناسی ارشد فارغ التحصیل شد
خبرها  تاريخ: 10 خرداد 1395   بازديدها: 893

جلسه دفاع

جلسه دفاع1

جلسه دفاع2

جلسه دفاع3

جلسه دفاع4

جلسه دفاع5

جلسه دفاع6

***********************

مسن‌ترین دانشجوی کشور در مقطع کارشناسی ارشد رشته تحقیقات آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر فارغ التحصیل شد و با موفقیت از پایان نامه خود دفاع کرد.

به گزارش خبرگزاری آنا، میرقنبر حیدری شیشوان 86 ساله، متولد 1309 روستاي "شيشوان عجب‌شير" است. وی در 8 سالگی پدرش را از دست داده است.پدرش در عجب شير بزاز بود و به تشويق و با هزينه دايي بزرگش تحصيلات را تا مقطع دبيرستان ادامه داده است. تحصيل در دبيرستان "خواجه نصير" را با افتخار يادآوري مي‌كند و خدمت سربازيش را در زمان دكتر مصدق با 250 تومان خريده ‌است.

پس از سربازي كارمند بانك ملي شده و پس از پی بردن به اینکه استعدادي در كار مالي و بانكي ندارد، آموزگار پيماني آموزش و پرورش مي‌شود.

پس از آن در سال 60 وارد وزارت كشور شده و متصدي بخش اداري بخشداري عجب شير و بناب مي‌شود.

وي كه ديپلم ادبي خود را در سال 1347 گرفته است، تصميم مي‌گيرد ليسانس هم بگيرد.

به گفته خودش تا سال 70 در آزمون‌ها شركت نكرده‌ بود، چون از هزينه‌هاي شهريه مي‌ترسيد، اما در سال 77 با مشاوره يك موسسه كنكور تصميم مي‌گيرد تا در رشته علوم اجتماعي و برنامه‌ريزي دانشگاه آزاد شركت كند و اتفاقاً در دانشگاه آزاد اسلامی واحد جهرم قبول مي‌شود و با مساعدت مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی، به واحد تبریز انتقال می یابد.

میر قنبر حیدری شیشوان مقطع کارشناسی خود را در رشته علوم اجتماعی در سال 91 به پایان رساند و سرانجام در مهرماه 1392 در رشته تحقیقات آموزشی مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر پذیرفته شد.

وی هدف از تحصیل با سن بالا را، عمل به وصیت رسول خدا(ص) برای فرا گیری علم و دانش بیان کرد .

از این پیرمرد خوش سیما که کلاه کوچک سبز رنگی بر سر دارد  و بسیار مودبانه و شمرده حرف می زند فیلم مستندی نیز توسط  محمد حسین شیروانی ساخته شده که به نام « رئیس جمهور میر قنبر» و با حضور خودش در لوکارنو سوئیس و یوکوهامای ژاپن اکران شده و در کشور ژاپن حتی جایزه کسب کرده است. حیدری شیشوانی نویسنده هم است و کتابی به نام «فراز و نشیب زندگی من» تالیف کرده که برای دریافت مجوز از وزارت ارشاد از سال ۷۱ تا ۷۵ تلاش کرده و در سال ۸۴ آن را در ۱۵۰۰ نسخه چاپ کرده و هم اکنون سه کتاب در مورد ائمه(ع)، قرآن و پیامبران در دست تألیف دارد.

جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد میرقنبر حیدری در هشتمین روز از خرداد 95 در محل اتاق دفاع دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر با حضور اساتید راهنما و داور و همچنین ریاست واحد و جمعی از دانشجویان برگزار و تحت عنوان"تربیت دینی از منظر قرآن" با موفقیت مورد دفاع قرار گرفت.

این جلسه دفاع بهانه ای شد تا پای حرفهای این پیرمرد دوست داشتنی بشینیم ، پیرمردی که در تمام عرصه های سیاسی اجتماعی یک پای ثابت رقابت هاست .

مسن ترین دانشجوی کشور ادامه داد : تصمیم دارم تا مقطع دکترا ادامه تحصیل بدهم تا برای درس خواندن جوانان این مرز و بوم مشوق باشم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر در پایان این جلسه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا گفت:

دین به ویژه در روابط بین الملل و علوم سیاسی و بررسی رفتار داخلی دولتها عاما اصلی نظم دهنده در سیستم بین المللی و سیستم داخلی تلقی می شود و از منظر پسا ساختارگرایان به ویژه فوکو عامل اصلی مفصل بندی مابین عناصر و هویتهای شناور تلقی می شود و بر این اساس تربیت دینی از منظر دین مبین اسلام، اساس و محور مفصل بندی و نظم دهنده در روابط قومیت ها و هویت های قومی و ملی و همچنین هویت نخبگان علمی تلقی می شود، بر این اساس اساتید محترم این واحد دانشگاهی نیز تلاش نمودند پایان نامه آقای میرقنبر حیدری شیشوان را از این دیدگاه مطرح و به منصه ظهور برسانند.

دکتر پرویز احدی در پایان از مدیریت توانا و هوشمند دکتر میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، حمایت های بی دریغ دکتر انگجی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی و همچنین دکتر وکیل زاده رئیس دبیرخانه استان و بذل و عنایت ویژه دکتر دانشیان و دکتر منادی نسبت به آقای میرقنبر حیدری شیشوان و این واحد دانشگاهی تشکر و قدردانی نمود.