رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر در پیامی درگذشت نماینده منتخب مراغه و عجب شیر را تسلیت گفت. » دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر
خبرها  تاريخ: 19 اردیبهشت 1395   بازديدها: 597

پیام تسلیت

دکتر پرویز احدی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر با صدور پیامی درگذشت جانگداز دکتر محمدعلی حسین زاده نماینده منتخب مردم شریف مراغه و عجب شیر در مجلس دهم را به خانواده آن عزیز از دست رفته و مردم داغدار مراغه و عجب شیر تسلیت گفت.

متن این پیام به شرح زیر است:

انا لله و انا الیه راجعون

تحمل مشیت الهی و مصائب روزگار بی تردید مایه تقرب به حضرت دوست خواهد بود و اینک که شما سروران گرامی در غم از دست دادن بزرگ مردی مومن و متدین به سر می برید بی گمان لطف الهی در تحمل این مصیبت یاورتان خواهد شد.

این مصیبت جانسوز را به محضر خانواده بزرگوار آن مرحوم و كلیه بازماندگان و اهالی شریف و فهیم شهرستان های مراغه و عجب شیر تسلیت و تعزیت عرض نموده و صبر جمیل و اجر جزیل برای همگان و رحمت و مغفرت واسعه الهی برای آن فقید سعید از درگاه باریتعالی مسئلت می نماییم. خداوند متعال روح پاکش را با اولیاءالله محشور نماید.

با تقدیم احترام

دکتر پرویز احدی- رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر