دیدار اعضای بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر با ریاست جدید این واحد
خبرها  تاريخ: 12 اردیبهشت 1395   بازديدها: 698

دیدار1

دیدار2

دیدار3

دیدار4

**********************

اعضای شورای پایگاه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر با رییس جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر دیدار کردند.

به گزارش خبرگزاری آنا ؛ نشست هم اندیشی اعضای شورای پایگاه بسیج دانشجویی شهید علم الهدی دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر با دکتر پرویز احدی ریاست جدید این واحد دانشگاهی در محل این دانشگاه برگزار شد.

در این دیدار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی عجب شیر با بیان اینکه بسیج الگو و نمونه بارز فرهنگ ایثار و خدمت خالصانه است گفت : رفتار و کردار یک بسیجی در بسط و توسعه فرهنگ ایثار و بسیج خصوصاً در دانشگاهها از جمله مواردی است که در جذب حداکثری دانشجویان به این کانون و دیدگاه دانشجویان به بسیج تاثیر دارد.

دکتر پرویز احدی، عزت و اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در جهان را ناشی از مدیریت داهیانه و هوشمند مقام معظم رهبری دانست و افزود: در بحث موشک و مذاکره نیز به لطف پروردگار متعال و رهبری داهیانه مقام عظمای ولایت توانستیم قدرت و اقتدار ملت ایران را به جهانیان اثبات کنیم و نمود و جهش خوبی در سیاست خارجی و روابط بین المللی داشته باشیم.

رئیس واحد عجب شیر، از دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان دانشگاه برنامه ریز و اندیشه ساز نام برد و افزود: در برهه کنونی دانشگاه آزاد اسلامی با تدابیر دانشمندان فرهیخته ای چون دکتر میرزاده در سطح کشوری  و دکتر انگجی در سطح استانی می تواند با تولید هنجار و اندیشه های ناب بسیج و اشاعه تفکر و فرهنگ بسیجی در موضوعات مختلف در عرصه های داخلی و خارجی بدرخشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی عجب شیر در پایان ضمن تأکید بر تقویت آموزه های دینی در دانشگاه از اعضای بسیج دانشجویی خواست در امر اقامه نماز جماعت اهتمام ورزند.