ترویج نماز و غنی ساختن فعالیتهای فرهنگی و اجرای منسجم آن در فضای دانشگاه، بهترین شیوه اثرگذاری بر دانشجویان در شرایط کنونی است.
خبرها  تاريخ: 5 اردیبهشت 1395   بازديدها: 598

namaz1

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر با تاکید بر لزوم برنامه ریزی فرهنگی، متناسب با طیف های مختلف دانشگاهی گفت: در محیط دانشگاه می توان فعالیت های موثری برای دانشجویان ، اساتید و کارکنان برنامه ریزی و انجام داد.

دکتر پرویز احدی با اشاره به تهدیدات دشمن در بحث جنگ نرم گفت: در این زمان که دشمنان با برنامه‌ریزی و کارهای تبلیغاتی خود برای دور کردن جوانان  از دین مبین اسلام و اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در تلاش هستند، همه ما مسئول هستیم با برنامه‌ها و راهکارهای مناسب در این راه، دشمنان را ناکام کرده و نگذاریم به اهداف پلید خود دست یابند و برپایی نماز جماعت در دانشگاه، یکی از این راهکارها می باشد.

رئیس واحد عجب شیر به اقدامات صورت گرفته در این راستا اشاره نمود و گفت: اقامه نماز اول وقت و باشکوه ظهر و عصر هر روز در قالب جماعت با حضور گسترده دانشگاهیان ، تجهیز و فضاسازی معنوی نمازخانه ، تأسیس کانون نماز دانشجویی و گسترش فعالیتهای ترویج فرهنگ نماز در سطح دانشگاه از جمله اقدامات ساختاری و بنیادی تاثیرگذار در زمینه توجه به این فریضه مهم الهی و فرهنگ سازی در این خصوص در دانشگاه می باشد.

دکتر احدی با اشاره به تاثیر پذیری دانشجویان از فضای اجتماعی و شبکه های مجازی گفت: ترویج نماز و غنی ساختن فعالیتهای فرهنگی و اجرای قوی آن در فضای دانشگاه، بهترین شیوه ی اثر گذاری بر دانشجویان در شرایط کنونی است.

وی افزود: طبق روایات اگر نماز ما در پیشگاه خدا پذیرفته شود تمام اعمال عبادی دیگر پذیرفته می‌شود اما اگر نماز پذیرفته نشود بقیه عبادات، تلاش و ایثار ما مردود است پس بنابراین محور معنوی جامعه و افراد "نماز" است  .

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیرخاطر نشان ساخت: اگر مدیران و اساتید به نماز اول وقت مقید باشند و برای دانشجویان در هنگام اذان کلاس برگزار نکنند، دانشجویان فرصت و رغبت بیشتری برای حضور در نماز جماعت خواهند داشت خوشبختانه این امر در سال جدید محقق گردیده و همه روزه شاهد برگزاری منظم و باشکوه نماز جماعت ظهر و عصر به امامت حجه الاسلام والمسلمین شربیانی امام جمعه محترم شهرستان عجب شیر هستیم.