پیام نوروزی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر
خبرها  تاريخ: 1 فروردین 1395   بازديدها: 642

دکتر پرویز احدی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر با انتشار پیامی فرا رسیدن سال نو و عید نوروز را به کلیه اقشار دانشگاهی به‌ویژه همکاران تلاش گر، استادان، دانشجویان و کارمندان شریف و عزیز دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر تبریک گفت  .

متن پیام دکتر پرویز احدی به شرح زیر است:

یامُقَلّب القُلوب وَ الاَبصار                         یامُدَبّر الیل وَ النَهار

یا مُحَول الحَول وَ الاَحوال                حَوِّل حالَنا اِلی اَحسَن الحال

عيد نوروز نماد طراوت، نوآوري و نوانديشي، جواني، نشاط و خلاقيت است. نوروز عيدي ايراني با درونمايه هاي اسلامي است. عيدي كه با فرهنگ توحيدي ايراني شكل گرفته و اسلام عزيز بر آن مهر تاييد زده و آنرا به عنوان دستاورد انسان خداجو و حقيقت طلب و آييني كه با حركت خدايي و الهي انسان تطابق دارد پذيرفته است.

نوروز فرصتي دوباره براي مشاهده ي قدرت الهي در زنده كردن طبيعت و نو شدن زندگي و زماني مناسب براي بازانديشي و دورانديشي در عالم خلقت و تامل در مورد آينده و هدف خلقت انسان است.

اینجانب فرارسیدن سال نو و بهار طبیعت را به کلیه اقشار دانشگاهی به‌ویژه همکاران تلاش‌گر و استادان، دانشجویان و کارمندان شریف و عزیز این واحد صمیمانه تبریک و تهنیت می‌گویم. امید است در سال جدید جامعه دانشگاهی کشور خصوصا این واحد دانشگاهی با همت و تلاش مضاعف و بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های موجود به‌خصوص تمهید شرایط حضور شاداب و مشارکت فعال استادان محترم و دانشجویان عزیز در فعالیت‌های علمی و پژوهشی ، زمینه تحقق اهداف تبیینی سال جدید را فراهم نمایند.

از خداوند متعال توفیقات روزافزون جامعه دانشگاهی کشور در خدمتگزاری شایسته به مردم شریف و حق‌شناس تحت توجهات حضرت ولی‌عصر(عج) و زعامت مقام معظم رهبری(مدظله العالی) را مسألت می‌نمایم.

دکتر پرویز احدی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر