حضور رئیس واحد عجب شیر در هفتادمین اجلاس شورای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی

هفتادمین اجلاس

*******************************

هفتادمین اجلاس1

هفتادمین اجلاس شورای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز با شعار «دانش، فرهنگ و اقتصاد» آغاز به کار کرد   .

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در ابتدای این همایش، بیانات مقام معظم رهبری درباره دانشگاه آزاد اسلامی در سال‌های 1362 و 1364 بازنشر شد.

آیت‌الله اکبر هاشمی رفسنجانی، رئیس هیأت موسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر حمید میرزاده، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر فریدون رهنمای رودپشتی، معاون برنامه‌ریزی و اقتصاد دانش‌بنیان، به عنوان دبیر اجلاس در این مراسم سخنرانی کردند.

در هفتادمین اجلاس شورای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، معاونان رئیس دانشگاه و روسای واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی حضور دارند.

در ادامه هفتادمین اجلاس شورای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر در جلسه کمیسیون بین الملل حضور یافتند. این کمیسیون با حضور معاون امور بین الملل این دانشگاه و شماری از روسای واحدهای مختلف برگزار شد و درباره شیوه‌نامه تفاهم‌نامه های همکاری و قراردادهای بین المللی بحث و تبادل نظر و بنا شد به زودی از سامانه‌ای که برای تفاهم‌نامه‌ها در دست طراحی است رونمایی شود.

دکتر حسین ابراهیمی، معاون امور بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی در این جلسه گفت: برای شروع یک همکاری با دانشگاهی خارجی باید ظرفیت‌های واحد متقاضی مورد بررسی قرار بگیرد. یک مشکلی که ما در تفاهم‌نامه‌ها با آن روبه رو بودیم این بود که شروع یک تفاهم نامه برای اساس ارتباط روسا یا اعضای هیات علمی بوده یا در جریان بازدیدهای مختلفی این تفاهم‌نامه ها منعقد شده است، از این رو ممکن است تفاهم‌نامه هایی داشته باشیم که به مرحله اجرا نرسد.

او با تاکید بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی اصرار و عجله‌ای برای افزایش تفاهم‌نامه ها ندارد، گفت: آنچه که برای ما اهمیت دارد این است که تفاهم‌نامه‌ها قابلیت اجرایی شدن داشته باشند و در حد تفاهم‌نامه باقی نمانند.

معاون امور بین‌الملل دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد:‌ موضوع دیگری که لازم است به آن اشاره کنم این است که گرچه رییس یک واحد، تفاهم‌نامه ای را امضا می‌کند اما با توجه به مشغله‌هایی که رییس واحد دارد، این فرد مسوول پیگیری نیست و باید مسوولیت پیگیری آن بر عهده عضو هیات علمی یا دانشکده‌ها قرار بگیرد. در امضا تفاهم‌نامه‌ها باید سطوح دو طرف نیز مورد توجه قرار بگیرد.

به گفته ابراهیمی با سازوکاری که در معاونت بین الملل ایجاد شده و جلساتی هفتگی که برای بررسی تفاهم‌نامه‌ها برگزار می‌شود، هر تفاهم‌نامه ای که به کارگروه‌ها بیاید حداکثر ظرف مدت یک هفته بررسی و نتایج آن به واحدها اعلام می‌شود.

معاون امور بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره تفاهم‌نامه‌های تیپی که وجود دارد گفت:‌البته الزامی نیست که حتما همه تفاهم نامه‌ها تیپ باشند چرا که ممکن است موادی در تفاهم‌نامه ها وجود داشته باشد که نتوان آن را در قرار داد تیپ تعریف کرد که در این قراردادها می‌بایست معاونت حقوقی مواد را بررسی کند.

در این کمیسیون همچنین درباره عضویت دانشگاه آزاد اسلامی در مجامع بین المللی نیز بحث و اظهارنطر شد.