پل عابر پیاده اختصاصی دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر افتتاح شد
خبرها  تاريخ: 22 بهمن 1394   بازديدها: 1 081

همزمان با نهمین روز از دهه فجر انقلاب اسلامی، آیین افتتاح و بهره برداری از پل عابر پیاده اختصاصی دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر برگزار گردید.

به گزارش خبرگزاری آنا، همزمان با  نهمین روز از دهه مبارک فجر و با حضور مسولین استانی و شهرستان عجب شیر، آیین افتتاح و بهره برداری از پل عابر پیاده اختصاصی دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر برگزار و رسماً مورد بهره برداری قرار گرفت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر در این مراسم ضمن تبریک ایام الله دهه فجر در جمع مسئولین شهرستان اعلام کرد: پل عابر پیاده که امروز شاهد افتتاح و بهره برداری از آن هستیم باهزینه ای بالغ بر سیصد میلیون تومان به همت مسئولین شهرستان و با مشارکت شهرداری عجب شیر و دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر ساخته شده است.

دکتر پرویز احدی همچنین افزود: این پل به منظور تسهیل و همچنین امنیت تردد دانشجویان این واحد دانشگاهی احداث شده که جا دارد از همه مسئولین شهرستان عجب شیر علی الخصوص امام جمعه معزز، نماینده محترم مراغه و عجب شیر در مجلس شورای اسلامی، فرماندار پرتلاش شهرستان، دادستان محترم عجب شیر، ریاست محترم دادگستری شهرستان عجب شیر، فرماندهی محترم سپاه ناحیه عجب شیر، فرماندهی محترم نیروی انتظامی شهرستان عجبشیر، اعضای محترم شورای اسلامی شهر عجب شیر و همچنین شهردار محترم عجب شیر و اعضای محترم شورای ترافیک شهرستان عجب شیر تشکر و قدردانی نماییم.

رئیس واحد عجب شیر در پایان خواستار حضور یکپارچه دانشگاهیان، دوشادوش مردم همیشه در صحنه عجب شیر در راه پیمایی عظیم 22 بهمن شد.

افتتاح1

افتتاح2