۹ دی عامل وحدت ملت ایران با محوریت ولایت بود

9day941

*****************

9day941

فرهنگ عجب شیر : مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آذر بایجان شرقی گفت : در 9 دی 88 مردم حجت را بر دشمنان تمام کردند، در واقع 9 دی عامل وحدت ملت ایران با محوریت ولایت بود.

به گزارش خبرگزاری آنا ، حجت الاسلام علی خدیوی ظهر امروز در همایش ۹ دی شهرستان عجب شیر که با حضور دانشگاهیان دانشگاه های آزاد و پیام نور شهرستان عجب شیر و آحاد مردم این شهرستان در مسجد جامع عجب شیر برگزار شد، با بیان اینکه ملت ایران طراوت انقلاب اسلامی را از اهل بیت گرفته اند گفت: پرونده نظام پهلوی را هیچ کس نمی تواند تطهیر کند .

مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آذر بایجان شرقی افزود : مسائل اقتصادی ، اجتماعی و سیاسی قبل و بعد انقلاب شکوهمند اسلامی قابل قیاس نیست و باید در این زمینه روشنگری هایی صورت بگیرد تا جوان امروزی از دستاوردهای با ارزش انقلاب اسلامی آگاهی یابد.

وی با اشاره به اینکه خفگان قبل از انقلاب غیر قابل باور است گفت: ملت ایران از اول انقلاب اسلامی توانسته است ۴۰ فتنه را خنثی کند و جنگ ۸ سال دفاع مقدس فتنه استکبار جهانی بر کشور ایران بود.

حجت الاسلام خدیوی خاطرنشان ساخت: مساله حزبی امروزه به هیچ عنوان مطرح نیست، دشمنان مسئله ی انقلابی و ضد انقلابی را طراحی کرده اند و ما باید همچنان باید با تمام قوا از این انقلاب شکوهمند حمایت کنیم تا فتنه استکبار نتواند خللی در اتحاد مان ایجاد کند.

وی با اشاره به اینکه هر شخصی بین رهبری و مردم فاصله بیندازد به دنبال فتنه است گفت: براساس اسناد و مدارک افرادی که در فتنه تیرماه ۷۸ حضور داشتند برنامه ریز فتنه ۸۸ بودند.

مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آذربایجان شرقی بابیان اینکه رسانه ها در بعضی مواقع به ما اطلاعات غلط می دهند گفت :بعضی از نشریات بحث نظارت بر رهبری را مطرح می کنند، کدام ملت دنبال این موضوع است که نشریات به آن پرداخت می کنند.

وی افزود: دشمنان ایران اسلامی از طراحی نقشه های نفوذ جغرافیایی به این کشور ناامید شدند و در فکر نفوذ سیاسی و اقتصادی هستند.

حجت الاسلام خدیوی با بیان اینکه اگر از گذشته درس بگیریم در آینده دچار مشکل نخواهیم شد خاطر نشان ساخت: دشمن درصدد نفوذ فرهنگی است و با نفوذ می خواهد فرهنگ دو رگه را در ایران رواج دهد.

وی خوش بینی دشمن را مهمترین عامل نفوذ دانست و افزود: روسیه برای اینکه از تهاجمات آمریکا در امان باشد به ایران اسلامی پناه آورده است.

مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آذربایجان شرقی در پایان سخنان خود گفت : در ۹ دی ۸۸ مردم حجت را بر دشمنان تمام کردند، در واقع ۹ دی عامل وحدت ملت ایران با محوریت ولایت بود.