دومین دوره مسابقات منطقه‌ای شبیه‌سازی خرپای پل با ماکارونی برگزار شد

مسابقه خرپای ماکارونی3

مسابقه خرپای ماکارونی5

مسابقه خرپای ماکارونی6

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی عجب‌شیر از برگزاری دومین دوره مسابقات منطقه‌ای شبیه‌سازی خرپای پل با ماکارونی در دو گرایش راندمان و معماری با شرکت 24تیم دانشجویی از دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری آنا، همزمان با هفته پژوهش دومین دوره مسابقات منطقه‌ای شبیه‌سازی خرپای پل با ماکارونی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر برگزار شد

دکتر بهروز دانشیان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در حاشیه برگزاری این مسابقات اظهار کرد: دومین دوره مسابقات سازه ماکارونی این دانشگاه با هدف ارتقای سطح مهارت‌های علمی و عملی دانشجویان و ایجاد رقابت بیشتر بین آنها و همچنین به مناسبت هفته پژوهش در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

وی افزود: این مسابقات به همت گروه عمران و معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب‌شیر  و با همکاری واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در این دانشگاه برگزار شد.

رئیس دبیرخانه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی ادامه داد: این دوره از مسابقات با شرکت 24 تیم دانشجویی و با حضور بیش از 200 دانشجو از دانشگاه‌های استان آذربایجان‌شرقی برگزار شد.

دکتر دانشیان ادامه داد: انتشار عملکرد مطالعاتی و تحقیقاتی واحدهای دانشگاهی، تشویق و تقدیر پژوهشگران، فناوران و پژوهشیاران و ارزیابی فعالیت های پژوهشی و فناوری یک ساله واحدها و مراکز دانشگاهی از دیگر اهداف برنامه های هفته پژوهش است.

همچنین دکتر دانشیان با اشاره به رقابت های عظیم دانشگاه آزاد اسلامی در عرصه آموزش عالی و گستردگی آن در سراسر کشور، گفت: باید بستر مناسبی برای تبدیل پتانسیل های بالقوه دانشگاه آزاد اسلامی به بالفعل فراهم شود و با یک نگاه و رویکرد جدید به تغییرات رخ داده شده توجه کرد.

پس از اتمام بارگذاری مراسم اختتامیه با حضور مسئولان شهرستان، اساتید، داوران مدعو و جمع کثیری از دانشجویان برگزار و ضمن اهداء تندیس و جوایز به گروه‌های برتر از فعالان اجرایی این مسابقه و همچنین پژوهشگران برتر این دانشگاه تجلیل شد.