گزارش دیدار هیأت رییسه واحد عجب شیر با خانواده های معظم شهدا و جانبازان
خبرها  تاريخ: 10 آذر 1394   بازديدها: 886

معاون فرمانداری عجب شیر:

دانشگاه آزاد اسلامی در ارایه خدمات آموزشی به خانواده های شاهد و ایثارگر پیشتاز است

به گزارش خبرگزاری آنا معاون فرمانداری عجب شیر در جریان بازدید و دیدار با جمعی از خانواده های شاهد و ایثارگر شهرستان عجب شیر گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در ارایه خدمات آموزشی و امکان ادامه تحصیل خانواده های شاهد و ایثارگر، بین سایر مراکز آموزش عالی در سطح کشور پیشتاز است.

معاون فرماندار عجب شیر گفت: دیدار با خانواده معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران برای مسوولان روحیه بخش و موجب پشتگرمی و تلاش و فعالیت بیشتر است.

سیدشمس الدین مراثی، روز چهارشنبه در دیدار با خانواده شهدا و جانبازان این شهرستان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و تبریک هفته بسیج افزود: عزت، امنیت و اقتدار کشور در منطقه و جهان مدیون مجاهدت ها، رشادت ها، صبر و استقامت خانواده های سرافراز شهدا و ایثارگران است.

وی، با بیان اینکه افتخار ما خدمت به مردم به ویژه خانواده معزز شهدا و ایثارگران است، اظهار کرد: مسوولان باید در طول سال با بازدید از خانواده های شهدا، جانبازان و ایثارگران، به مشکلات آنان رسیدگی کنند و خوشبختانه این دیدارها در دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر جا افتاده است.

در این آیین از خانواده های شهیدان بسیجی جواد شاهی، ستار علی پور، فولاد آمینه و جانباز و آزاده ۴۰درصدی رضا قلی نیکنام به مناسبت هفته بسیج دیدار به عمل آمده و تقدیر گردید.

لازم به ذکر است شهرستان عجب شیر در دوران دفاع مقدس ۲۲۸ شهید و ۴۰۹ جانبار تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.

didar

didar1