سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر معرفی شد.
خبرها  تاريخ: 19 مهر 1394   بازديدها: 1 200

Moarefeh

Moarefeh1

Moarefeh2

Moarefeh3

Moarefeh4

مراسم تکریم و معارفه سرپرست سابق و جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر برگزار شد    .

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، مراسم تکریم دکتر جمال بیگی و معارفه دکتر بهروز دانشیان سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر با حضور معاونان و اعضای هیأت رئیسه ، کارکنان و اعضای هیات علمی این واحد دانشگاهی برگزار شد.

در ابتدای این جلسه دکتر جمال بیگی سرپرست سابق واحد عجب شیر ضمن تشکر از زحمات تمامی کسانی که در طول دوران تصدی مسئولیتش با او همکاری داشتند به ارائه گزارش عملکرد خود پرداخت.

دکتر بهروز دانشیان با تسلیت فرارسیدن ماه محرم ، این ماه را ماه خودسازی دانست و افزود : دنیای اسلام در شرایط کنونی ، شرایط خاصی را می گذراند.

وی با اشاره به فاجعه منا و بی کفایتی آل سعود در اداره موسم حج خاطر نشان ساخت : به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و تدابیر مقام معظم رهبری (حفظه الله) هیچ دشمنی جرات نزدیک شدن به مرزهای ایران اسلامی را ندارد.

رییس دبیرخانه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی گفت : برنامه مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی در ماه محرم ترویج فرهنگ عاشورایی در میان دانشجویان و اساتید است، چون این نسل از جوانان طالب درک مفاهیم عاشورایی هستند .

وی افزود : واحدهای دانشگاههای آزاد آذربایجان شرقی بیشترین سهم را در تصویب و راه اندازی رشته های تحصیلات تکمیلی در بین واحد سراسر کشور داشته است که در این بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر تلاش خوبی در بین واحد های استان داشته است.

دانشیان با بیان اینکه واحد عجب شیر جزو واحدهای سودده این دانشگاه در استان می باشد خاطر نشان کرد : قبلاً این واحد دانشگاهی در مقطع تحصیلات تکمیلی دارای یک رشته در مقطع دکتری تخصصی و یازده رشته در کارشناسی ارشد بود  که با تلاش های صورت گرفته 9رشته دیگر در مرحله تکمیل ظرفیت افزوده شد بطوریکه تعداد رشته های مقطع تحصیلات تکمیلی این واحد دانشگاهی به عدد 20 رسید.

در پایان این آیین، از زحمات دکتر جمال بیگی در طول دوران تصدی با اهداء لوح، تقدیر و دکتر بهروز دانشیان به عنوان سرپرست موقت دانشگاه ازاد اسلامی واحد عجب شیر معرفی شد.