برگزاری چهارمین دوره طرح «رمضان بهار قرآن» در واحد عجب شیر

tafsir

******************************

tafsir1

چهارمین دوره آموزشی طرح «رمضان بهار قرآن» ویژه اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر گفت:‌ در این دوره که با هدف آشنایی کارکنان واحد  با معانی و مفاهیم قرآن کریم در طول ماه مبارک رمضان پس از اقامه نماز ظهر و عصر در نمازخانه دانشگاه برگزار شد، حجت‌الاسلام احمد زمانی به تفسیر و تبیین آیات سوره مبارکه حدید پرداخت.

دکتر جمال بیگی افزود: سوره حدید از سوره‌های مدنی و پنجاه و هفتمین سوره قرآن کریم که دارای 29 آیه می باشد که خداوند متعال در این آیات به تشویق مؤمنان به انفاق در راه خدا و همچنین بیان معارفی مرتبط با توحید، نبوت و معاد می‌پردازد.

رئیس واحد عجب شیر افزود: این طرح از طرف کانون قرآن و عترت و دفتر مطالعات و آموزش نیروی انسانی دانشگاه و به منظور ارتقای سطح معرفت و دانش اعضای هیئت علمی و کارکنان در حوزه فرهنگ و معارف آسمانی قرآن و به مدت 16 ساعت معادل یک واحد درسی برگزار گردید.