تصویب نهایی رشته دکتری تخصصی مدیریت بازاریابی و کارشناسی ارشد مهندسی مکاترونیک واحد عجب شیر
خبرها  تاريخ: 9 اردیبهشت 1394   بازديدها: 1 108

phd

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر از تصویب نهایی رشته مدیریت بازاریابی در مقطع دکتری تخصصی و مهندسی مکاترونیک در مقطع کار‌شناسی ارشد از سوی شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر جمال بیگی گفت: هم اکنون این واحد دانشگاهی دارای یک رشته در مقطع دکترای تخصصی، یازده رشته در مقطع کارشناسی ارشد و بیش از 42 رشته در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته می باشد و نزدیک به 1400 دانشجو در این رشته مقاطع مشغول به تحصیل می باشند.

دکتر بیگی افزود: تأسیس رشته های متناسب با نیاز دانشجویان و دانش پژوهان، گسترش تحصیلات تکمیلی و بالا بردن کیفیت تحصیلی از اولویت های برنامه آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر می باشد که در همین راستا با تلاشهای صورت گرفته، پرونده دو رشته در مقطع دکتری تخصصی و 13 رشته در مقطع کارشناسی ارشد هم اکنون در حال گذراندن مراحل تصویب نهایی در سازمان مرکزی و شورای گسترش وزارت علوم هستند.

رئیس واحد عجب شیرامیدواریم تا پایان سال بتوانیم تائید نهایی شورای گسترش آموزش عالی را برای تمام رشته‌های درخواستی که در پورتال شورای گسترش آموزش عالی ثبت شده است دریافت کنیم.