پذیرش و ارائه مقاله اساتید گروه زبان واحد عجب شیر در کنفرانس بین المللی ترکیه
خبرها  تاريخ: 9 اردیبهشت 1394   بازديدها: 1 216

zaban

مقاله دکتر احد عطایی عضو هيات علمي دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر و فرهاد پور پورابراهیم از اساتید مدعو گروه زبان انگلیسی این واحد، در نهمین کنفرانس بین المللی در دانشگاه Inonu   ترکیه (آموزش، ادبیات و ترجمه) برگزار شد، تحت عنوان" فرضیه تصریح در زبان انگلیسی از انگلیسی به فارسی " پذیرش و به صورت سخنرانی ارائه گردید.

فرهاد پورابراهیم در خصوص این مقاله به خبرنگار خبرگزاری آنا گفت: در سال های اخیر، فرضیه صریح بودن (تصریح در ترجمه)  در تمامی زبانها به یکی از موضوعات مهم در زمینه زبان شناسی و ترجمه تبدیل شده است. این تحقیق به مقایسه توصیفی این فرضیه از زبان انگلیسی به فارسی در دو گروه ادبیات بزرگسالان و کودکان پرداخته و نظریه "اسکوپوس" یا همان "هدف" زبان انگلیسی نیز  مورد بررسی قرار گرفته است.  بعد از اعمال نظریه مشهور "کلودی، تئوریسین مشهور زبان و ترجمه، 2003" بر این کتاب ها، نتایج تحقیق نشان داد که فرضیه تصریح در زمینه ادبیات کودکان از درصد بالایی برخوردار است و همچنین در زمینه ترجمه این دو گروه، تفاوت های چشمگیری وجود دارد به نوعی که ادبیات ترجمه شده برای گروه بزرگسالان از درصد پایین تر فرضیه تصریح نسبت به گروه کودکان می باشند.

لازم به ذکر است این کنفرانس، نهمین کنفرانس بین المللی در رشته  زبان انگلیسی با محوریت آموزش، ادبیات و ترجمه می باشد که طی روزهای 15،16،17 آوریل 2015 دانشگاه Inonu شهر مالاتیای ترکیه برگزارگردید.