پذیرش مقاله دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر در کنفرانس ملی تحقیقات بازاریابی
خبرها  تاريخ: 25 فروردین 1394   بازديدها: 1 458

rezvani

مقاله دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر در کنفرانس ملی تحقیقات بازاریابی که اسفند ماه جاری در مرکز همایش های بین المللی شهید بهشتی تهران برگزار شد پذیرش و بصورت پوستر ارائه شد.

به گزارش خبرگزاری آنا، مقاله خانم الناز سادات رضوانی تحت عنوان "شناسایی و اولویت بندی مولفه های هوش هیجانی تاثیر گذار بر رفتار مشتریان با استفاده از تکنیک های تصمیم گیری چند معیاره" در کنفرانس ملی تحقیقات بازاریابی که اسفند ماه جاری در مرکز همایش های بین المللی شهید بهشتی تهران برگزار شد پذیرش و بصورت پوستر در این کنفرانس ارائه شد.

الناز سادات رضوانی در این مقاله رابطه رفتار انسانی و علم بازاریابی را مورد پژوهش قرار داده است.

در بخشی از این مقاله چنین آمده: با توجه به تغییر و تحولات جهانی و وجود فضای رقابتی گسترده در بین شرکت ها و سازمان ها لزوم شناسایی مولفه های تاثیرگذار بر رفتار مشتریان بیش از پیش نمایان می گردد. یکی از متغیر های موثر بر رفتار مشتریان هوش هیجانی مشتریان می باشد.

وی شناسایی عوامل و مولفه های هوش هیجانی موثر بر رفتار مشتریان را هدف اصلی این تحقیق ذکر کرد و افزود:  با توجه به تعداد زیاد این عوامل تاثیر گذار و متغیر بودن رفتار مشتریان هر صنعت، در این پژوهش با اولویت بندی این مولفه های تاثیر گذار علاوه بر غربال این عوامل، رویکرد جدیدی برای شرکت ها نیز توصیه می گردد.

رضوانی در پایان خاطر نشان ساخت: در این مقاله جهت شناسایی مولفه های هوش هیجانی از مطالعات کتابخانه ای بهره گرفته شده است وجهت اولویت بندی عوامل نیز با استفاده از تدوین پرسشنامه نظرات خبرگان گردآوری گردیده است وبا توجه به اینکه موضوع این پژوهش یک مساله تصمیم گیری چند معیاره می باشد، این تکنیکها به عنوان ابزار تجزیه و تحلیل مورد استفاده قرار گرفته است. نظر به استخراج تعداد زیادی عوامل هوش هیجانی، اولویت بندی صورت گرفته در راستای شناسایی مهمترین عوامل تاثیر گذار بر رفتار مشتریان در طراحی و تدوین استراتژی های بازاریابی و فروش شرکت ها و مدیریت رفتار مصرف کنندگان نقش بسیار مهمی را ایفا خواهد نمود.

لازم به ذکر است الناز سادات رضوانی دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته مدیریت بازرگانی، گرایش بازرگانی بین المللی دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر می باشد و این مقاله را با همکاری دکتر حسین قره بیگلو (عضو هیأت علمی گروه مدیریت واحد عجب شیر) و دکتر سید هادی اسلامیان از اساتید مدعو این واحد دانشگاهی به رشته تحریر در آورده است.