دیدار نوروزی معاونین، مدیران و کارکنان واحد با ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر
خبرها  تاريخ: 17 فروردین 1394   بازديدها: 1 034

در نخستین روز کاری سال جدید به مناسبت آغاز سال نو، معاونین، مدیران و کارکنان بخش های مختلف دانشگاه با رئیس محترم واحد عجب شیر دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی، دکتر جمال بیگی ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر در این دیدار ضمن تبریک عید نوروز و فرا رسیدن سال جدید به کلیه همکاران، از تلاش ها و زحمات آنان در سال 93 تقدیر کرد.

دکتر جمال بیگی ، در این دیدار، تکریم ارباب‌رجوع به خصوص دانشجویان را مورد تاکید قرار‌داد و اظهار داشت: با توجه به نامگذاری سال 1394 از سوی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با عنوان "دولت و ملت، همدلی و همزبانی" ،باید در راستای تحقق منوّیات ایشان تلاش بیشتری کرد.

دکتر بیگی در ادامه افزود : امیدوارم با همت و تلاش شما همکاران و اساتید گرامی شاهد موفقیت های بیشتری در این واحد دانشگاهی باشیم و برای کلیه همکاران در سال جدید آرزوی موفقیت کرد.

noruz94