برگزاری کارگاه مقاله نویسی آی اس آی در واحد عجب شیر
خبرها  تاريخ: 17 اسفند 1393   بازديدها: 1 636

رئیس واحد عجب شیر  :

مقاله‌نویسی از موانع ادامه تحصیل دانشجویان در مقاطع بالا‌تر است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر گفت: مقاله‌نویسی از مهم‌ترین دغدغه‌های دانشجویان به شمار می‌رود و حتی در مواردی از بزرگ‌ترین موانع بر سر راه ادامه تحصیل در مقاطع بالا‌تر همچون کار‌شناسی ارشد و دکتری است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر جمال بیگی در سمینار علمی مقاله نویسی که از سوی معاونت پژوهشی واحد و به همت انجمن علمی مکانیک برگزار شد و جمعی از اعضای هیئت علمی، استادان و دانشجویان کار‌شناسی ارشد این واحد دانشگاهی حضور داشتند با توجه به لزوم برگزاری این گونه سمینار‌ها بیان کرد: در این سمینار با آموختن اطلاعات صحیح و علمی از نحوه نوشتار و تدوین یک مقاله، انتخاب ژورنال، نحوه ارتباط صحیح با ژورنال مربوطه و آشنایی با چگونگی برطرف کردن اشکالات مقاله و دیگر موارد ریز و مهم، روند نوشتن یک مقاله استاندارد سریع‌تر محقق می‌شو‌د.

رئیس واحد عجب شیر خواهان توجه روزافزون استادان و دانشجویان به امر پژوهش شد.

دکتر امیر حسن‌زاده از استادان میهمان این سمینار، مراحل مختلف یک مقاله ISI و تحقیق‌های علمی و پژوهشی شامل انتخاب موضوع، مطالعه اولیه، ویژگی‌های زبانی و محتوایی مقاله، مدلسازی و نتیجه گیری را مورد بررسی قرار داده و چگونگی انتشار انواع مقالات علمی در نشریات و مجلات علمی داخل و خارج کشور، انواع همایش‌های بین المللی، ملی و منطقه‌ای و انواع سطوح مقالات شامل مقالات علمی پژوهشی را برای حاضران تشریح کرد.

دکتر حسن‌زاده به بررسی و تجزیه و تحلیل چند مقاله علمی ISI منتشر شده در نشریات علمی داخل و خارج از کشور پرداخت.

در این سمینار همچنین انواع سایت‌ها و مجلات علمی معتبر داخل و خارج از کشور برای منتشر کردن مقالات علمی استادان و دانشجویان معرفی شد.

ای اس ای 1

************************