حضور گسترده دانشگاهیان واحد عجب شیر در راهپیمایی 22 بهمن

22بهمن 931

*****************************

22بهمن 932

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر ، در سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و همزمان با سراسر کشور، دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر نیز با حضور گسترده و به یاد ماندنی در راهپیمایی 22 بهمن، ضمن تجدید بیعت با امام راحل و آرمان های انقلاب اسلامی ، پشتیبانی خود از انقلاب را بار دیگر اثبات کردند    .

امروز دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی عجب شیر همراه با سراسر کشور طلوع سی‌ و پنجمین سال انقلاب را با حضوری پرشور و گسترده جشن گرفتند و برگی دیگر از پیوند خود با نظام را رقم زدند تا دشمنان این آب و خاک دریابند که همواره در مقابل این حضور مردمی مایوس خواهند شد  .

استادان ، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی عجب شیر با حضور گسترده و با شکوه خود امروز به صحنه آمدند تا نشان دهند که همیشه و در تمامی صحنه‌ها حامی انقلاب اسلامی هستند.

دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر همراه و همگام با دیگر مردم همیشه در صحنه شهرستان عجب شیر با حضوری بسیار چشمگیر و یکپارچه ندای رهبر معظم انقلاب را لبیک گفتند و با خلق حماسه‌ای باشکوه و دشمن‌شکن، ندای حراست از ارزش‌های اسلامی و انقلاب را سر دادند.

تجلی حضور دانشجو، زن، کودک، نوجوان، جوان، پیر و از تمام اقشار مختلف مردم و جوانان ورزشکار دوشادوش دانشگاهیان در راهپیمایی 22 بهمن و در هوای سرد زمستانی،گرمای خاصی به فضای شهر بخشید.

اقشار مختلف مردم ولایتمدار شهرستان عجب شیر از صبح امروز با در دست داشتن پلاکاردها و پرده نوشته هایی 36 سال توطئه و تحریم استکبار جهانی به سر کردگی آمریکا را محکوم کرده و با اعلام انزجار از آمریکا و اسرائیل پایبندی و حمایت همه جانبه خود را از انقلاب اسلامی به نمایش گذاشتند.

مردم ولایتمدار و همیشه در صحنه عجب شیر با حضور گسترده و باشکوه خود، با سردادن شعار «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» تنفر خود را از استکبار جهانی اعلام کردند .