دانشگاهیان واحد عجب شیر اهانت نشریه فرانسوی به ساحت پیامبر رحمت را محکوم کردند

tajamoe931

***************************

tajamoe932

به گزارش خبرگزاری آنا دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر روز یکشنبه با تجمع در جلوی ساختمان علامه جعفری واحد تبریز، اهانت نشریه فرانسوی علیه پیامبر رحمت و مهربانی را محکوم کردند.

شماری از اعضای هیأت رئیسه، کارکنان، اساتید و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر در محکومیت اهانت صورت گرفته به ساحت نبی اکرم(ص) در یکی از نشریات فرانسوی در تجمع اعتراضی که از سوی ستاد هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در محل دانشگاه آزاد اسلامی تبریز برگزار شد شرکت نموده و خشم و انزجار خود را از این اقدام شنیع اعلام داشتند.

شرکت کنندگان در این تجمع با در دست داشتن دست نوشته هایی همچون ' ما عاشق محمد (ص) هستیم '، ' سکوت هر مسلمان خیانت است به قرآن ' و با سر دادن شعارهایی مانند ' لبیک یا محمد (ص) ' و ' لبیک یا رحمت العالمین ' اقدام نشریه ' شارلی ابدو ' را محکوم کردند.

دکتر علیرضا منادی نماینده تام الاختیار ریاست دانشگاه در دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در جمع تجمع کنندگان این مراسم ضمن محکوم کردن این اقدام گفت: این اقدام توهین آمیز به ظاهر توسط یک نشریه فرانسوی صورت پذیرفته ولی مسلمانان بایستی بدانند که استکبار جهانی و صهیونیست ها پشت این گونه توطئه ها هستند.

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی همچنین در سخنانی با یادآوری فضایل و مکارم پیامبر اسلام حضرت محمد(ص) این اعمال ضدانسانی را محکوم کرد و اظهار داشت: استکبار جهانی در توطئه طراحی شده جدید، ساحت پاک و مقدس پیامبر اعظم(ص) را مورد اهانت قرار داده و با این اقدام شیطانی قلوب امت اسلامی را جریحه دار کرد و بار دیگر پرده از سیاست های دروغین و به ظاهر صلح طلب مدعیان آزادی عقیده و دفاع از حقوق بشر برداشت.

دکترمنادی افزود: دشمنان و سران استکبار باید بدانند که این اقدامات سخیف هرگز از عشق و علاقه مسلمین به پیامبر اکرم (ص) نمی کاهد بلکه موجب بیداری هرچه بیشتر مسلمانان جهان خواهد شد و چهره پلید کشورهای غربی را در افکار عمومی جهان روشن تر خواهد کرد.

وی همچنین به نقش چشمگیر و موثر ایران اسلامی در تحولات خاورمیانه و منطقه اشاره کرد و گفت: دشمنان اسلام و علی الخصوص داعش به برکت خون شهدا و رهبری داهیانه مقام معظم رهبری و به پشتوانه فرزندان ایران اسلامی در کسوت نیروهای نظامی و انتظامی جرأت تجاوز به مرز و بوم میهن عزیز و اسلامیمان نداشتند و امنیت بوجود آمده در اربعین حسینی در عتبات عالیات گویای این حقیقت بزرگ است.

در پایان این مراسم قطعنامه این تجمع اعتراضی در میان فریادهای الله اکبر حاضرین قرائت گردید.