آغاز ثبت نام رشته های بدون آزمون نیمسال دوم 94-93 دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر
خبرها  تاريخ: 12 بهمن 1393   بازديدها: 1 529

ریاست

خبرگزاری آنا: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر گفت: بر اساس اعلام مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی، پذیرش دانشجوی بدون آزمون در دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر در بیش از 40 رشته کارشناسی پیوسته، کارشناسی ناپیوسته و کاردانی پیوسته و ناپیوسته آغاز شد.

دکتر جمال بیگی افزود: متقاضیان ثبت نام در رشته های بدون آزمون می توانند با مراجعه به سایت مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی www.azmoon.org    نسبت به ثبت نام در رشته های تحصیلی این واحد دانشگاهی اقدام و سپس جهت تکمیل مراحل ثبت نام به آدرس این دانشگاه مراجعه نمایند.

رئیس واحد عجب شیر رشته های این واحد دانشگاهی را در مقطع کارشناسی: مهندسی رباتیک، مهندسی برق-قدرت، مهندسی عمران, مهندسی معماری، مدیریت جهانگردی، مدیریت بازرگانی، حسابداری، مترجمی زبان انگلیسی، تربیت دبیر زبان انگلیسی و اقتصاد بازرگانی و در مقطع کارشناسی ناپیوسته: مهدسی معماری، مهندسی عمران، مهندسی تکنولوژی ساختمان، مهندسی مکانیک خودرو، مهندسی تکنولوژی قالبسازی، مهندسی تأسیسات حرارتی و برودتی، مهندسی ساخت و تولید-ماشین ابزار، مهندسی نرم افزار کامپیوتر، مهندسی برق و قدرت، مهندسی عمران-نگهداری و بهره برداری سد و شبکه، مهندسی الکترونیک، آموزش زبان انگلیسی، حسابداری، مدیریت بازرگانی،و در مقطع کاردانی پیوسته: حسابداری، الکترونیک-برق صنعتی، تأسیسات الکتریکی، نقشه کشی معماری، نرم افزار کامپیوتر، مکانیک خودرو، ساخت و تولید-قالبسازی، ماشین ابزار، کارهای عمومی ساختمان و در مقطع کاردانی ناپیوسته: معماری سنتی، عمران-آب و فاضلاب، الکترونیک و ابزار دقیق، نرم افزار کامپیوتر، معماری، برق صنعتی، حسابداری اعلام کرد.

وی افزود: واحد دانشگاهی عجب شیر هم اکنون با درجه دانشگاهی متوسط دارای یک رشته در مقطع دکتری مدیریت بازرگانی گرایش مدیریت بازاریابی و یازده رشته در مقطع کارشناسی ارشد شامل: بانکداری اسلامی، مهندسی معماری ، مهندسی مکانیک گرایش تبدیل انرژی، مهندسی برق گرایش الکترونیک، مهندسی مکاترونیک،روانشناسی تربیتی،علوم تربیتی گرایش آموزش و پرورش ابتدایی،آموزش و بهسازی منابع انسانی،تحقیقات آموزشی،اقتصاد اسلامی،مدیریت بازرگانی گرایش بازرگانی بین المللی در حال تبدیل به یکی از قطب های تحصیلات تکمیلی در جنوب استان آذربایجان شرقی است.

دکتر بیگی در پایان خاطرنشان کرد: فرزندان شهدا، آزادگان و جانبازان بالای 25 درصد می توانند با اخذ مجوزهای لازم از بنیاد شهید و امور ایثارگران، بصورت رایگان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر تحصیل کنند. همچنین متقاضیان گرامی می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر از وب سایت این دانشگاه به آدرس www.ajabshiriau.ac.ir بازدید کنند.