مدیران حراست مشاوری امین برای هیات رئیسه و خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی هستند.
خبرها  تاريخ: 10 دی 1393   بازديدها: 1 428

معاونت امور استانهای مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی به نمایندگی از دفتر مرکزی حراست در واحد عجب شیر    :

مدیران حراست مشاوری امین برای هیات رئیسه و خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی هستند . خبرگزاری آنا: نماینده دفتر مرکزی حراست دانشگاه آزاد اسلامی در جریان بازدید از دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر، از مدیران حراست به عنوان مشاوری امین برای روسای واحدها و هیئت ریئسه نام برد و گفت:مهمترين وظيفه حراست در واحدهای دانشگاهی صيانت از سرمايه هاي فكري و ايجاد فضاي امن و آرام است و مدیران حراست باید فضا ی دانشگاه را از هر گونه التهاب، پلیسی شدن و مچ‌گیریها دور کنند. به گزارش خبرنگار آنا، حبیب الله پوراسدالله در جمع اعضای هیأت رئیسه واحد عجب شیر بر حفظ كرامت و حرمت دانشگاهيان و ارج نهادن به نظرات دانشجويان در جهت ارتقاء و اعتلاي نظام آموزشي، پژوهشي و نيز ترويج فرهنگ بسيجي و انقلابي در سايه تفاهم، صميميت و همدلي افراد در جهت پيشبرد اهداف و سياست هاي نظام مقدس اسلامي تاكيد نمود.نماینده دفتر مرکزی حراست دانشگاه آزاد اسلامی  افزود: نگاه ریاست عالیه دانشگاه آزاد اسلامی آقای دکتر میرزاده نسبت به حراست نگاهی بسیار مثبت است و حراست را به عنوان یار و امین و همدوش و همکار و چشم تیزبین خود می‌داند که این نشانگر حمایت ایشان از این مجموعه است. در پایان این بازدید نماینده دفتر مرکزی حراست دانشگاه آزاد اسلامی  و مدیر حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی نکات و مواردی را به منظور تکمیل و تقویت حراست واحد عجب شیر متذکر شدند.

herasat

herasat1