دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر در 17 رشته کارشناسی ارشد در مرحله تکمیل ظرفیت دانشجو می پذیرد.
خبرها  تاريخ: 9 مهر 1394   بازديدها: 2 657

takmilzarfiat94

رئیس واحد عجب شیر:

ثبت نام تکمیل ظرفیت آزمون‌ کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر در 17 رشته تحصیلی آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری آنا، دکتر جمال بیگی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر ضمن اعلام این خبر اعلام کرد: «جهت رفاه حال دانشجویان و با در نظر گرفتن طرح بومی‌گزینی، در طرح تصویب گلچینی از رشته های مختلف انجام پذیرفته و چندین رشته جدید که مصوبه آنها پس از انتشار دفترچه‌های آزمون صادر شده، به لیست رشته های این واحد دانشگاهی اضافه شده که داوطلبان امکان انتخاب آن را دارند.

دکتر جمال بیگی افزود : آن دسته از داوطلبان گرامی که در آزمون کارشناسی ارشد سال 94 شرکت داشته و در این آزمون پذیرفته شده یا نشده اند، می توانند با مراجعه به سایت مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی www.azmoon.org   نسبت به انتخاب یکی از رشته های این واحد دانشگاهی اقدام نمایند.

وی رشته های این واحد دانشگاهی در مرحله تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد را مهندسی برق - قدرت، مهندسی مکاترونیک، مهندسی مکانیک-ساخت تولید، مهندسی مکانیک-تبدیل انرژی، مهندسی برق الکترونیک، بانکداری اسلامی، طراحی شهری، مدیریت بازرگانی- مدیریت مالی، اقتصاد اسلامی، اقتصاد و تجارت الکترونیک، آموزش و پرورش ابتدایی، تحقیقات آموزشی، مدیریت آموزشی، مدیریت مالی، برنامه ریزی درسی و آموزش و بهسازی منابع انسانی اعلام کرد.