ثبت نام آزمون آيلتس آكادميك آغاز شد » دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر
ثبت نام آزمون آيلتس آكادميك آغاز شد
اطلاعیه ها, آموزشی دانشجویی  تاريخ: 7 شهریور 1393   بازديدها: 3196

دكتر علوي فاضل با اعلام اين خبر به روابط عمومي معاونت سنجش و پذيرش دانشگاه آزاد اسلامي گفت : از امروز شنبه 93/06/08 ثبت نام آزمون آيلتس آكادميك آغاز شد. دكتر علوي فاضل گفت: متقاضيان محترم پس از اطمينان از فعال بودن پروفايل كاربري خود مي توانند بر روي سايت ielts.iauset.com نسبت به ثبت نام آنلاين خود اقدام كنند. وي در ادامه افزود: اين آزمون در روز شنبه 93/08/03 در تهران به آدرس خيابان حافظ- انتهاي پل دوم- روبروي تالار بورس- پلاك 303 برگزار خواهد شد. وي عنوان كرد: آزمون مصاحبه در فاصله زماني يك هفته قبل تا يك هفته پس از آزمون كتبي برگزار و از طريق ايميل و پيامك اطلاع رساني خواهد شد. علوي فاضل در پايان اعلام كرد: نتايج اين آزمون در روز شنبه مورخ 93/08/17 بر روي سايت results.ielts.org قرار خواهد گرفت.