یکشنبه ۳۰ دی ۱۳۹۷ ۱۸:۰۸

وب سایت داشنگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر

پیام تسلیت آقای دکتر احدی به مناسبت ارتحال حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی

انا لله و انا الیه راجعون

« مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا »( سوره احزاب – آیه ۲۳ )

ضایعه ارتحال حضرت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی (قدس الله نفسه الزکیه) رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، بنیانگذار و رئیس هیأت موسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی، یار دیرین انقلاب، امام راحل و رهبر معظم انقلاب و خدمتگزار صدیق که عمری را در راه اسلام و انقلاب خدمت نمود، قلب آحاد ملت شریف ایران و دوستداران نظام را غرق در اندوه و ماتم کرد. فقدان این عالم برجسته و مبارز خستگی ناپذیر، که در تاریخ سیاسی و اجتماعی ایران کم نظیر بود، برای آن‌ها که از نزدیک تأثیر او را در تمامی فراز و نشیب‌های انقلاب و نظام دیده و درک کرده‌اند، بسیار سخت و جانکاه است.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر رحلت جانگداز آن عالم بزرگ را به محضر رهبر معظم انقلاب، خانواده و بازماندگان معزز ایشان، ملت شریف ایران و جامعه دانشگاهی تسلیت گفته و از خداوند منان برای آن مرد تاریخ‌ساز،‌ علو درجات الهی را مسألت می‌نماید.

بی شک نام و خاطره رشادت ها و رادمردی های آن مرد بزرگ بر ذهن و یاد مردم ایران ماندگار خواهد بود.

روحش با اولیاء الهی محشور باد.

دکتر پرویز احدی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر

عجب شير – بلوار شهید زنده دل – جنب مجتمع مسکونی اصناف – دانشگاه آزاد اسلامي واحد عجب شير

تلفن:59-4051 63 37(041)

فکس: 3457 62 37(041)

پست الکترونیک: info@ajabshiriau(dot)ac(dot)ir

تمامی حقوق این وب سایت محفوظ است.

Template Design:webgar.com